resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7895
    futbolda dün yoktur tamam da bu kadar mı yoktur ya? ekşi sözlük'te falan hakkında yazılanları okuyorum da yuh yani!

    bir hoca eleştirilemez demiyorum, elbette eleştirilir ama fatih terim 2 sene berbat bir oyun oynattı galatasaray'a, ona rağmen geçmişin hatırına deli gibi savunuluyordu. adam sadece 1 sezon önce takımı inanılmaz bir puanla şampiyon yapmış, icardi bu adamı omuzuna almış bugün ise taktik bilmiyor vs. yazılmış hakkında.

    ne var ya galatasaray'da? benim göremediğim ne var yani? bu sezon molde maçı hariç hangi maçta çok ciddi bir problem vardı takımda?

    kendiniz hayalinizde bir şeyler yaratıyor sonra da onları gerçek zannedip o gerçekliğin önündeki engel kerem'miş okan buruk'muş gibi davranıyorsunuz. dünyada hiçbir takım 3 tane yıldız transferi yaptı diye şampiyonlar ligi'nin iddialı takımlarından biri olmaz. o sizin fanteziniz sadece. bu vizyon vs. değildir, asıl vizyon adım adım büyümeyi hayal etmektir, 3 transfer yapıp avrupa'da başarı geleceğine inanmak değil.

    galatasaray'ın bu sene yapması gereken şampiyonlar ligi'nde dişli bir performans ortaya koymaktır. grupta sonuncu da olabilir, burası şampiyonlar ligi, önemli olan ne oynadığıdır. bu kadar yangın yapılan kopenhag maçının ilk 30 dakikası maç abartısız 3 - 0 olurdu zaten. sorun ne? sorun 2. devrede sertliğe, tempoya karşılık verilememesi. bunu eleştiririm bakın, bunun çözülmesi lazım ama gol kaçmışi kerem vuramamış vs. canız sağ olsun, attıklarına sayarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın