• 133
    benim içime sinmeyen spor ekipmanı tedarikçisi.

    forma işinden, kalitesinden çok iyi anlayan birisi değilim ama elime alıp da dokunduğumda bir kıyaslama yapabilirim.

    öncelikle belirteyim, kendilerinden bugüne kadar sahip olduğum tek ürün mercedes amg petronas formula 1 team'in polo t-shirt'ü. absürd saçma fiyat politikalarına rağmen sadece ne zamandır istediğim bir şeyi indirimde (indirim dediysem ciddi ciddi indirim) döneminde yakalayıp aldığım bir ürün o da.

    nike'ın da galatasaray için ürettiği iki polo t-shirt'e de sahibim. polo t-shirt'de bile nike belirgin ve bariz şekilde kalitede üstün puma'ya göre.

    forma konusuna gelince: fenerium falan gezen bir adam değilim ancak spor mağazalarında forma gördüğüm zaman gider bir bakarım ne var ne yok diye. fenerbahçe formaları puma'ya geçtiğinden beridir pazar kalitesinde ürünlerden hallice bir durumda bence. bizim taraftar formaları son 2 senedir evet bozmuş durumda ancak fenerde bu iş puma başladı başlayalı böyle maalesef. yani kumaşa dokunduğunda anlarsın bunu.

    manchester city formasına denk gelmedim hiç, doğal olarak bilmiyorum ancak diğer puma olan (milan - marsilya gibi) formalarda da aynı durum söz konusu. belki city harici gerisi farklıdır bilmiyorum ama kalite olarak çok üst düzey değil maalesef.

    yani elit kategoride falan olsak bile nike'dan o efsane dönemdeki kalitede ürün bekleyeni bence üzer puma, şimdiden söylemiş olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın