• 745
    skor olarak rakibin de 10 kişi kalmasıyla maçtan önce çoğumuzun burun kıvıracağı 1 puana 0-2'den gelmek suretiyle şartlar dahilinde erişmiş olmak en azından gecenin hüzünle sonuçlanmasına engel oldu.
    bunun dışında bu maç, bize yeniden bazı şeyleri gösteren, ve daha sonraki maçlar için ders almamız gereken bir maç olmuştur.
    fizik kapasitesi belli olan takımımızın maça çok adamla önde basarak başlamasının başarıya ulaşması maksimum 15-20 dakika sürecek bu süreye gol ya da goller sığdırmakla mümkün olabilecekti sadece, aksine gol atamadığımızda ise gücümüzü büyük oranda tüketeceğimiz için maçın kalanında ciddi sıkıntılar yaşayacaktık, ki zaten öyle de oldu, atamamanın ötesinde gol de yiyerek, aldığımız riskte süreç aleyhte işledi.
    akabinde takımın oyundan düşüşü barizken, taze kan takviyesinde geç kaldık, bu da 2 farklı geriye düşmemize zemin hazırladı, oyuncuların ve taraftarın motivasyonu iyice sekteye uğradı.
    rakibin 10 kişi kalması yaklaşık son 20-25 dakikayı fazla oynamamız sayesinde en azından 1 puanı kurtarabildik.
    bu anlamda aslında almamız gereken dersler de karşımıza çıkmış oldu;
    şampiyonlar liginde öyle 15 dakika önde pres yaparak alt edebileceğin bir takım maalesef pek yok, en fazla bu kadar pozisyon bulabilirdik zaten, atamayınca sıkıntı yaşanacağı barizdi. buna göre bu ligde kontrollü oyun ve gücünü ekonomik kullanarak maçın sonuna sağlıklı çıkmak önemli.
    dolayısıyla en az maça nasıl başladığın kadar, devamını nasıl getireceğin ve nasıl bitireceğin de önemli, buraları atlamamak lazım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın