• 113
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçından sonra hocalarının tepkisine, ifadelerine baktım. en az bizim kadar huzursuzlar. skor tatmin etmemiş belli. skordan ziyade skorun elde ediliş biçimi galatasaray'a moral oldu, kopenhag'a darbe oldu. ellerindeki maçı verdiler bir bakıma. yenselerdi eğer, bizi ilk maçtan grup dışında bırakabilirlerdi.

    çoğu yazar gibi kopenhag'da ben de çok özel bir şey göremedim ama kesinlikle bizden daha disiplinliler, çok daha fizikliler ve maç planlarına daha sadıklar. galatasaray'ı ilk 15-20 dakika atmosfer oynattı arkadaşlar. çoğu atağımız 2 saniyede gelişti, 1 saniyede bitti. tipik bir iç saha takımı başlangıcı yaptık. galatasaray real madrid'e bile burada böyle başladı. okan buruk'un 15-20 dakika yüksek tempo, uzun toplar, tam saha pres planına zaten kimsenin itirazı yok. mesele 20. dakikadan sonra ne oynayacağımızdı, hele fırsatlar kaçırıp o gol gelmedikten sonra. açın özeti izleyin arkadaşlar. galatasaray'ın 38. dakika ile 85. dakika arasında pozisyonu yok. bazı şeyler özetten anlaşılmaz. galatasaray'ın o süre zarfında kafası kopmuş tavuktan farkı yok. ilk yarıdaki enerji de kalmayınca, en ufak bir set oyunu oynamayı beceremeyen bir takım için bu haller çok da şaşırtıcı değil. neyse ki hakem kırmızı gösterdi de maçın denklemi bir daha değişti.

    ben kopenhag taraftarını çok beğeniyorum. iç saha atmosferleri muazzam, hepimiz zaten şahit olacağız. kopenhag'ın sadece galatasaray'dan puan alacağını düşünmüyorum. ama alırlarsa sadece içeride alırlar. zaten istatistikler de bunu söylüyor. oynadıkları tempolu pas oyununun niteliği de iç sahaya çok uygun. ben bu grupta üçüncülük için de 4 puandan fazlası gerekebilir diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın