• 45
    vardır. yok demek çok saf kalplilik olur. .

    pek çoğunuz ınstagram kullanıyor. açarsanız kerem'in hesabının son paylaşımı altında yazılanları incelerseniz daha iyi anlarsınız. bu maçın * böyle gelişmesinde etkisi olan fernando muslera ve mauro icardi'de en az kerem kadar etki etti. peki aynı şeyler hatta yakınları yazıldı mı? baya yaşı da olan bir kadın yazmış: "kerem kendini iyi hissetmiyorsan oynama, yoksa bizi hasta ediyorsun."

    kerem'i de küstürün bakalım o da seneye gitsin. bazı şeylerin kıymetini kaybettikten sonra anlaşılır. hakaret edip, küfür kıyamet koparanlar kerem baba geri dön moduna girecek çoğunuz. futbol bu ya gol de kaçar kötü de oynar manyak mısınız siz? nedir bu kerem ile alıp veremediğiniz konu.

    son bir ekleme de spor gecesi digital yayıncılarına ön eleme maçlarında yunus akgün'ü hedefe koydunuz şimdi kerem'i sizin amacınız ne? takip falan etmiyorum ama twitterda önüme düştüğü için gördüm. icardi'de goller kaçırdı, mertens'te kötü oynadı onun için yazabiliyor musunuz böyle şeyler? tabi kerem kolay hedef, vurun abalıya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın