resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6249
    samimi soyluyorum; hepiniz gibi ben de fanatik galatasaray'liyim. ama...

    bu adam yapilanin yarisi bana yapilsaydi tribunlere donup agiz dolusu kufur eder, baska takima giderdim. cantona gibi tribune atlayip adam bile dovebilirdim.

    bu adamin kacirdiklarini bi yabanci kacirsa "ulan adam ne pozisyonlara girdi de sanssizdi" falan denirdi. buldunuz efendi ve kulturune orf adetlerine bagli cocugu, her boka elestiri her boka islik kufur kiyamet.

    hayir, ne olacak biliyor musunuz? bugun bu adami isliklayanlar, seneye bu adam "ben gitmek istiyorum" dediginde de hain ilan edilecek. bir kisi de donup kendine bakmayacak; "acaba bu adam bizim tarak kurek hareketlerimizden dolayi usanmis ve gitmek istiyor olabilir mi?" diye.

    yuruyedir cocuk. gelisimin, azmin ve yilmayan karakterinle sen yuruyen galatasaray'sin.

    edit: biraz bakindim ve oyuncu istatistiklerini yapay zekaya verdim. sadece opta verilerini kullandim, oyuncu basina 100 tane istatistik var. isabetli pas, dogru kosu, topla bulusma, topla bulusma sansi varken yanlis yerde bulunup bulusamama vs gibi derin bi istatistik, sadece "gol" istatistigini haric biraktim ki gole odakli bir sonuc cikartmasin diye. golleri goz onune almazsak bu analize gore yapay zeka, macin adaminin kerem akturkoglu oldugunu soyluyor. ikinci boey. uc abdulkerim. golleri goz onune alinca boey bir, kerem iki ve tete ucuncu sirada cikiyor istatistiksel olarak.

    siz yine de isliklayin tabi. bakarsiniz isliklardan sonra daha iyi oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın