• 109
    bu adamlardan öğrenmemiz tek şey varsa o da iç saha maçlarında haddimizi bilip çok saldırmadan oynamak ve mümkünse manu ve bayern maçlarında en azından mağlup olmamak.

    haddini bilince, deli gibi saldırmayınca en azından beraberlikle sahadan ayrılmak daha mümkün oluyor. deli gibi saldırıp 25 dakikada 6-7 pozisyona girince gol atamama ihtimaliniz hala daha var, bunu 2 gün önce gördük. * demek ki neymiş, sadece 60 dakikalık kondisyonunuz varsa (ki bizim öyle) bunun yarısını daha 25 dakikada harcamamak gerek.

    bunun da ötesinde şampiyonlar ligi’nde her zaman için ilk amacımız yenilmemek olmalı. olur da kazanırsak ne ala. biz 6 maçlık serüvenimizin daha ilk maçında neredeyse havlu atıyorduk. çok çok gereksiz hareketler bunlar.

    bak adamlar iç sahada yenilmiyor kolay kolay. city’e de madrid’e de. ama bu istatistiğin güzel bir yanı da var. maçların sadece 1/3’ünü falan kazanabiliyorlar. demek ki beraberlik için çıkarsak puan almamız çok olası.

    türk takımları olarak da, taraftar olarak da biraz daha haddimizi bilerek oynamamız lazım. bunu da kopenhag bize öğretmiş olur umuyorum ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın