resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6211
    çok fazla denediği için kerem aktürkoğlu oldu. çok gol atacak, çok asist yapacak, çok top kaybedecek. goller attığı maçlarda da top kaybedecek. ligde bunu tolere edebiliriz ve yerli olarak kendisinin kıymetini biliriz. biliyoruz da.

    gelgelelim şampiyonlar ligi bu kadar denemeyi kaldırmaz be kerem. kendine de takıma da yapma bunu. bu kadar top kaybı, bu kadar isabetsiz pas olmaz. topun kıymetini bilmen lazım, oyunu demlendirmeyi bilmen lazım, geri adım atmayı bilmen lazım. sürekli gaza basarak olmaz, o arenada olmaz. hiç kaçırdığı gollerde değilim, çok üzüldük evet ama gol bu kaçar. herkes kaçırıyor, kerem de kaçırsın ama bu kadar inatla aynı şeyi deneyip inatla top kaybetme işi olmamalı bu seviyelerde.

    sen artık bu takımın yıldızlarından birisin, 2. kaptanısın. dün gelmedin. kendini ispat etmeye çalışma herkes senin farkında. herkes sana saygı duyuyor takımda. bu kadar fark yaratmak için ekstra işe girme yeter. akışın içinde kal, zaten o top sana gelecek attığın gollerde olduğu gibi. o ayaklar var takımda. gol ve asist için kendini paralama, zaten yapacaksın oyunu akışına bırakırsan.

    senden nefret etmek için sırada bekleyenler var, onlara bu fırsatı verme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın