• 174
    sevgili hocam;

    sana teknik taktik tavsiyesinde bulunacak kadar akıl fukarası değilim. benim derdim daha farklı.

    maçtan sonra oyuncu değiştirme konusundaki açıklamalarını beğenmedim. beşiktaş maçında da aynısını söylemiştin hemen hemen. “ben değiştirmemeyi uygun gördüm” de, “siz anlamazsınız” de, ne bilim “çok iyi oynuyorduk zaten” de ama böyle şeyler söyleme. hem inandırıcılığın azalıyor, hem de bu konuda kendini açıklama gereksinimin seni acemi hoca statüsüne sokuyor.

    sen acemi bir teknik adam değilsin. tudor’a sorulurdu bu soru, çünkü herif acemiydi. stajını bizimle yaptı. skibbe’ye sorulur çünkü bizdeyken 33 yaşındaydı, ne bilim torrent’e sorulur ama sana sorulamaz, sana sorulsa bile bas fırçanı geç. imparator’a böyle sorular sorulur muydu bir düşün istersen.

    sen başarılı bir teknik adamsın. bizden önce de başarılıydın. anadolu kulübüyle türkiye kupası kazandın, seyircisi olmayan bir kulüpte şampiyonluk yaşadın, bizdeyken de görülmemiş bir derbi performansıyla rekor puanla şampiyon oldun. yine söylüyorum, sen çok iyi bir hocasın. mütevazi tavrın mı yoksa halen kendini kantlama ihtiyacı hissetmen mi bilmiyorum ama o moddan bir an önce uzaklaş lütfen. sosyal medya taraftarını haklı çıkartıyor söylediklerin. halbuki onların haklı olduğu bir nokta yok. hata tabi ki yapacaksın ama bu insanların hatalarını parmakla gözüne gözüne sokmalarına izin vermemelisin.

    şampiyonluk kutlamalarında icardi seni omuzlarına aldı. icardi’nin inter’de bile böyle bir hareketi yoktu. senin takımında zaha var, ziyech var, mertens var, bu adamlar seni mütevazi olduğun için sevmiyor, iyi bir teknik adam olduğun için seviyor. ben de aynı şekilde seni çok iyi bir teknik adam olduğun için seviyorum. yarın bir gün başarısız ol; gitmeni isterim ama iyi bir teknik adam olduğunun farkına varmanı istiyorum sadece. bu davranışların ileride ismini saydığım futbolcular tarafından otorite eksikliği olarak adlandırılırsa işin daha zor olur. dün seni omuzlarına alan icardi, yarın boş kaleye atmaz golünü. sen de oralardan geldin, bunu çok iyi bilirsin.

    sana inanıyorum, başarılı olacaksın.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın