resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7889
    ben okan buruk'u çok beğenirim ve hem takım kimyası, hem kulübün her bir zerresine hakim olması, hem oyuncu ilişkileri, hem elindeki malzemeye göre esnek oluşu, hem de teknik direktörlük becerilerini göz önüne aldığımda şu an galatasaray'ın başına gelebilecek teknik direktörler arasında en iyisi olduğunu düşünürüm.

    dün de çok iyi bir oyun planıyla maça başlayıp, erken skor almak için baskı kurdurdu oyuncularına. göze hoş gelen, ısıran, basan, pozisyon üstüne pozisyon bulan bir galatasaray izledik özellikle ilk yarım saat. ancak gol gelmedi, bir de üstüne kötü bir gol yedik. üzgün ama içim rahat şekilde devre arasına girdik. bu maçı her türlü alırız dedim çünkü takım o ışığı veriyor.

    bence dün hocanın en büyük hatası ısrarı oldu. iyi bir a planı ile çıktık, şanssızlık ve güvenilen oyuncuların gününde olmaması nedeniyle bir şeklide ilk yarıyı geride kapadık. bu kadar geniş ve kaliteli kadronun kuruluş amacı farklı planlarla oyuna hükmetmek. ilk yarıda gereken yapılamadıysa hemen b planına geçmek gerekiyordu. gününde olmayan kerem ve hazır olmayan ziyech'i ikinci yarıya zaha ve tete ile değiştirerek çıkarır diye bekledim. ama okan hoca yine 60'a kadar bekledi. ben bu ısrarı hiç anlamıyorum. kenarda oyuncular var işte. soksana hocam nedir bu ısrar. geçen yıl 3-0lık kabus gibi beşiktaş maçında da aynısı olmuştu.

    sonuç olarak hocanın ısrarı sonucu kerem taraftarla karşı karşıya geldi. öngörmek zor değildi ama hocam kısa devre yaptı. sağlık olsun. bu takım her türlü coşar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın