resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2623
    sezon başından bu yana her avrupa maçında bir defosu çıktı ne yazık ki. her maç apo arkasını toparlıyor. kaç maç oldu. dün yediğimiz ikinci golde muslera'nın saçma sapan çıkışı kadar nelsson'un yerini bırakıp ön libero gibi saçma sapan bir baskıya gitmesinin de etkisi var. eyvah dedim o koşuyu görünce ki adamlar 5 sn. içinde oradaki boşluğu görüp hemen oynadı. yerini neden kaybediyorsun abicim sen ya?

    hadi bir hata diyelim. topu oyuna sokma yok, ikili mücadele vs. kazanma düşük. kafa toplarında zaten eksik. sergio ramos, davinson sanchez falan boşuna kovalamadı işte hoca ve yönetim. kötü stoper değil; ama bizim gözümüzde büyüttüğümüz kadar da üst seviye değil.

    yani evet o dönem gelenlerden cicaldau seviyesi falan değil ama boey seviyesine de yakın değil. orta bir yerlerde.

    edit: statta yanlış mı gördüm diye emin olmak adına tekrar izledim. abi sen gerçekten o adama orada basmaya neden gidiyorsun? torreira'nın basacağı adama sen basınca torreira öyle duruyor iki adam bir kişiye basınca arka kabak gibi açılıyor ki kopenhag'ın o paslarının amacı defans dengesini bozarak hızlı adamlarını aniden çıkarmak. taktiksel ikili sıkıştırma falan değil bu bildiğin işgüzarlık.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın