resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7880
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında çıkardığı kadro tam manasıyla fiyaskodur. kerem demirbay'ı ligde oynatıyorsun yabancı sınırı cart curt eyvallah. şampiyonlar ligi'nde yabancı sınırı mı var?sergio gibi bu tarz turnuvalarda tecrübeli ve ayağı daha düzgün biri varken neden demirbay? aylardır hepi topu 45 dk falan oynayan ziyech neden 11'de başlar? tete gibi form tutmaya başlamış ve haftalardır oynayan adam neden yedek? samsun maçında bile 25 dakikadan sonra zorlanan mertens, neden 11'de başlıyor? cidden anlamak istediğim için soruyorum neden hoca neden? neden akılla oynayacağın yere ilk yarım saat pres yapıp takımın enerjisinin yarısını götürttün? futbol bu mu? deli dana gibi pres yapıp hemen gol bulmak mı? yetenekli bir kadron olmasa ve rakip kırmızı görmese dün akşam kendi sahanda, kağıt üstünde gurubun en kolay takımına karşı puan bile alamayacaktın. bir de fatih terim'e laf sokmuşlar kendisini korumak için, yok 2 gol atmışız da eskiden 1 golü de zor atıyormuşuz. fatih terim'in o sezon oynadığı gurup takımlarının kadrosu ile o dönem mevcut galatasaray kadrosunu bir gözden geçirsinler rica ediyorum.

    kadro eksiklikleri dışında, ne yazık ki oyuncuları hazır tutmasını ve hazırlamasını bilmiyor. icardi uzun süredir formsuz, arkasından yedek olarak aldığımız bakambu aynı şekilde hazır değil. sergio'yu haftalardır oynatmıyor, keza kazım'ı vs de öyle. 14-15 futbolcu etrafında döndürüyor takımı. ve en büyük handikabı taraftarı çok dinliyor. sen teknik direktörsün, taraftarı bu kadar dinleyemezsin hoca. sen işini yapacaksın ve en formda oyuncu kimse ona forma vereceksin. sırf taraftar yaygara çıkarmasın, onlara sempatik görüneyim diye hazır olmayan ziyech'i sahaya sürmeyeceksin.

    yatsın kalksın dua etsin dünkü kırmızı karta ve kaliteli bir kadrosu olmasına. böyle böyle günü kurtarırsın ama kendine çeki düzen vermezsen olacağı belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın