• 1576
    tecrübe eksikliğini ve hataları affetmeyen bir lig.

    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçıözelinde bakacak olursak 2 taraf da tecrübe eksikliğinden kaynaklı olarak sıkıntıya düştü. biz güzel bir baskı kurup bulduğumuz pozisyonları tecrübe eksikliği nedeniyle cömertce harcadık, rakibimiz de baskıya dayanamayıp pozisyonlar verdi. sonrasında biz golü bulamayınca savunmada hatalar yaptık ve rakibimiz inanılmaz kolay 2 gol attı. yani öyle hatalar yaptık ki gol olmamasını sağlayacak bir tecrübe eksikliği gerekmedi rakip tafafında. son dakikalarda ise rakibimizin hatası sonucunda eksik kalıp yine bir şekilde skoru eşitledik.

    gelelim 20 eylül 2023 real sociedad inter maçına. son finalist ile evinde oynayan bir sociedad ekibi var. müthiş bir tempo, güzel bir baskı ile maç boyunca adeta kaleyi dövdü ispanyol ekip. interin defansında meydana gelen müthiş hata sonrasında golü çok erken buldu, sonrasında girdiği pozisyonları bizim gibi cömertce harcadı. bu arada girdikleri pozisyonları biz kaçırmış olsak yarımız akıl hastanesinde kuyruktaydı bugün. maçın son bölümünde de inter tecrübesi ile 1 tane sıkıştırdı ve berabere bitti maç.

    kopenhag ile inter elbette aynı kefede değil fakat bu organizasyonun havası bu. tecrübe eksikliği ve hatalara yer yok. biz şu an memnun değiliz, kopenhag memnun değil, sociedad memnun değil, inter de memnun değil. çok olumsuz olmaya gerek yok, bir şekilde dönmeyi başardık. deneyeceğiz, sonuca varamayacağız ve yine deneyeceğiz. tutkumuz bizi olumsuzluğa çok çabuk itekliyor, bunun önüne geçmemiz lazım. önümüzde oynayacağımız 5 maçımız daha var. tadını çıkaralım bu organizasyonun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın