resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 782
    futbolcu ıslıklamanın yaptığı işlere homurdanmanın ne kadar saçma birşey olduğunu göstermiş oyuncumuz. 3 gün önce 16 eylül 2023 galatasaray samsunspor maçı 'nda herkes homurdanıyordu dün oynanan 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı'nda ise maçın oyuncusu seçildi.
    peki bu oyuncuların derdi ney acaba bir maç iyi bir maç kötü olabiliyorlar. çok basit performans sporu yapıyorsun karşında da rakip var onlarda performans gösteriyor, bazen onlar sana üstün geliyor bazen sen onlara durum bu kadar basit.
    peki ne yapalım eleştirmeyelim mi?
    eleştirin abi dibine kadar eleştirin ama kantarın topuzunu kaçırmamayı öğrenin artık, hak ettiğinden fazlasını içinizdeki siniri kusarcasına eleştirmeyin. hele hele ıslıklamak yuhalamak maç içerisinde inanılmaz saçmalık artık bunu anlayın, bu durumdan sadece ve sadece galatasaray zarar görecek. hele hele 17 maçtır kaybetmeyen takımın oyuncularını bir maçta üstelikte çok iyi bir 30 dakikada bir sürü gol pozisyonuna girmiş ve mücadelesini dibine kadar yapmış oyuncularınızı hiç ıslıklamayın.
    ez cümle her ortamda takımınızı savunun, oyuncularınızı koruyun bunu yapmadığımız takdirde emin olun çok zarar göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın