resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 862
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçından sonra gereksiz yere fazla yüklenilen futbolcu. beklentilerin altında kaldığının ben de farkındayım ancak bu adam savunmada ekstra bir yetersizlik sergilemedi. zaten biz rakibe doğru düzgün pozisyon bile vermedik. üç-dört defa gelip 2 gol attılar, bunda da çok büyük kaleci hataları söz konusuydu.

    hücumda ise biz direkt oyunu tercih ettiğimiz için kendisinin yeteneklerini sergileme şansı doğmadı. biz mesela bu adama iyi orta açacak bir oyun kurduk da ortayı kötü yere mi gönderdi? zaten maçta birkaç ortası var, onlar da hep çok dengesiz şekilde yapılmış ortalardı. bir tane ortasında mesela hiç bekletmeden kerem'e çok güzel bir top attı ama kerem kötü kontrol etti, samsunspor maçındaki gibi tekte vursa gol yapabilirdi.

    özetle, kendisi takımın genel olarak kötü savunması için günah keçisi ilan edilmiş gibi gözüküyor, ancak bence çok büyük haksızlık yapılıyor oyuncuya. beklentiler çok yüksekti ancak dediğim gibi, bizim oyunumuzda bekleri çizgiye indirip orta açtırmak gibi bir plan yok, bekleri çoğu zaman kullanmıyoruz bile oyunda. hal böyleyken bu adamdan müthiş ortalar, müthiş asistler beklemek de haksızlık.

    öte yandan madem ki oyunumuz böyleydi, hücumcularımız da hayvan gibi iyiler, niye savunmacı bir bek almadık biz diye sorarsanız orada hak veririm. bizim kesinlikle savunmacı bir sol beke ihtiyacımız vardı ama muhtemelen ligde angelino'nun savunmasının sorun yaratmayacağı düşünüldü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın