resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7872
    boş konuşmaya gerek yok. futbolda şans faktörü çok fazladır. sen 50 kere gidersin direkleri döversin adam bir kere gelir yalar gider. ilgili maçta bence son dönemlerin en dominant oyununu oynadık özellikle ilk yarım saat. ardı ardına pozisyon, sıkı pres, orta sahayı geçemeyen danimarka şampiyonu. demek ki istediğin zaman istediğini sahaya koyabiliyormuşsun. ancak burada bence eleştirel yer aynı enerjiyi saha içinde tutamamak. işte okan hocanın eleştirildiği yer burası.
    ben mertens başlığında artık bacaklarının gitmediğini yazmıştım. gölge defans yapıyor, göz boyuyor. ön alan presini 30 dakika yapması gol atamazsan patlıyor. eğer ki 4231 devam edeceksek mertens'i artık kızağa çekmeli. o devamlılık ve enerji yok kendisinde.
    eğer ilgili maçta 45 bittiğinde gerekli değişiklikleri yapsaydı yine maç bizde kalır yine pozisyonlar bulurduk. deplasmanda oynadığımız ve yenildiğimiz bjk maçına benzedi bu maç. başka bir başlıkta tek tek bana göre hatalarını yazacağım ancak kendisi 1 şampiyonlar ligi maçı yüzünden tukaka yapılacak adam değildir.
    her ne olursa olsun bu sezonu okan hoca ile bitirmeliyiz. birazcık güven duymalıyız, birazcık sabır etmeliyiz ve birazcık had bilmeliyiz.
    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın