resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 851
    o kadar sıradan ve düz bir oyuncu ki geldiğinden beri en iyi oynadığı maç olan 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı sonrası eleştirildi diye ezbere yorum yapıldığını zannedip şaşıranlar var.

    en iyi haliyle bile fark yaratamadı. sorun bu işte. belli ki okan buruk özellikle uyarmış, motive etmiş ama kapasitesi bu kadar. çok uzağa gitmeyin ters kanadındaki boey'e bakın. onun kadar oynaması şart değil de defans yapabilse yeter. saçma sapan teknik terimlerle hücumcu bek deyip boş güzellemelere gerek yok. bunca yıldır futbol izlerim. rakip hücum ederken stoperlerin arasına karışan bir kanat bek ilk defa görüyorum. bunu defalarca yaptı. bugün de 2. golde ofsaytı bozdu.

    sol bek değildir. 13-14 sene önce fb'de sol bek andre santos vardı. işte angelino onun tipinde ama 1-2 gömlek altındadır. santos kariyerinin sonunda ptt 1.ligde boluspor'da on numara mevkinde oynadı.

    kalan şampiyonlar ligi maçlarına, derbilere, zorlu deplasmanlara sol bekte kendisi ile çıkarsak şimdiden geçmiş olsun. çok değil 3 gün sonra çapsız çağdaş atan bile oynarsa onun kanadını maden gibi işleyecek. okan buruk kendi aldırdığı için kolay vazgeçmek istemiyor ama olmayacağını anlaması için daha ne kadar tahammül edeceğiz bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın