resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2721
    yüce mevlam yakında bizi helak edecek kendisine laf edenler yüzünden. adam resmen bizi firavundan koruyan hz.musa gibi geldi ama bizim taraftar hala firavundan yana.

    neymiş transferler gecikmiş, neymiş gelenler sakatmış, kimse şunları görmüyor ama kesin gidecek denilen boey ve nelsson bir daha bize gelmesi imkansız denilen icardi’yi takıma kazandırdı.

    galatasaray elinde futbolcu tutabilen bir kulüp oldu sayesinde.

    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçına baktığımız zaman ise beğenilmeyen ve takıma geç alındı denilen yıldız oyuncuları bugün maçı çevirdi. bu transferler oturunca daha neler olacak, kendisini eleştirenler acaba o zaman neler diyecek çok merak ediyorum.

    bizim öyle sezon başında oyuncu almamız üstelik bu tarz oyuncular almamız hatta daha iyilerini almamız için sürecin bu şekilde ilerlemesi gerekiyor. kimse öyle anasının karnından real madrid olarak doğmuyor. onlar bile yeri geldiğinde istediğini futbolcuyu alamıyor ama bizim taraftar hala nereden eleştirsem derdinde.

    öyle bir takım şımarık taraftarımız var ki bu adam prime messi’yi, ronaldo’yu getirse yine laf eder ne gerek vardı kadar para vermeye der yine laf eder.

    iyi ki barsın erden timur, sağol, varol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın