resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7838
    arkanda durmayan galatasaray taraftarı hiç sağlıklı düşünmüyor hocam. arkadaşlar bu adam bugün herkesin hemen hemen hem fikir olduğu kadro ile maça çıktı. her hocanın oyun içi müdahale anlayışı farklıdır kimi hemen oyuncu değiştirir, kimi oyuncusuna güvenir dönmesini bekler. okan hoca tarz olarak ikincisi ama bunu orta karar yapmadığı müddetçe başı ağrıyacak eyvallah.
    ama hem de kocaman bir ama ile adamın eline çok iyi oyuncular verildi deniliyor tamam çok iyi oyuncular ama zaman isteyen hiç hazır olmayan oyuncular bunların tamamı. en uzun süredir oynayan angelino bile hazır değil ha bence hazır olma ihtimali yok. ancak arkadaşlar adam full kadro ile antremana 4 gün önce çıktı ziyech 6 aydır 45 dakika oynadı. zaha uzun süredir sakat, kerem demirbay zaten tempolu adam değil samsun maçında yorulunca bu maç * dili dışına çıktı. oliveira zaten günah keçisi. en önemlisi ise icardi bir türlü hazır hale gelemedi bunun sorumlusu işte okan hoca ama bütün bunlara rağmen bu sezon yenilmemiş bir hoca geçtiğimiz yılın şampiyonu ve rekorlar kıran hocası arkadaşlar etmeyin eleştirin eyvallah ama etmeyin böyle.
    bakın çok net söylüyorum bizim bu yıl kurulan takım öyle bir takım ki eğer bir kötü gidersek hele hele tribünün hocayı desteklemediğini bu oyuncular hissederse yazık olur bize. ez cümle ben bir fatih terim hayranı kendisini babam gibi gören bir adam olarak fatih terimin boşta olmasına rağmen en büyük okan burukçu ben olacağım bugünden sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın