resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7837
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçının muslera ile birlikte iki sorumlusu.

    futbolu anlayan bir adam değilim, öyle orada burada çizimler yaparak da tatmin etmem kendimi. ancak, önde presi her geçtiklerinde adamların pozisyona girdiğini gördüm. mertens-icardi-ziyech-kerem dörtlüsünün defansif aksiyonunun da olmadığını da gördüm. ilk yarı hadi bunu geç gördün. yahu güzel hocam, çıkar mertensi, keremi 45'de. oliviera'yı çek ortaya, keremin yerine de zahayı mı alıyorsun, kimi alıyorsan al. kerem, ıslıklanmayı hak etti mi? valla muslera varken kerem ıslıklanıyorsa orada bir iş var. adamı da taraftar önüne atıyorsun.

    her maç aynı terane. yine açıklama buyurmuş hocam, tam yapacaktık gol yedik. arşivci değilim, ama okan hocanın geçen sene 2-3 kez bu tarz açıklama yaptığını hatırlıyorum. demek ki ders almıyorsun sevgili hocam. mertens'i alacaksan 60'dan sonra al. adam gelmiş 36 yaşına. gitmiyor kondüsyon belli. neyde niye bu kadar ısrar ediyoruz, anlamıyorum.

    bir diğer mevzu da sol bek. angelinho kampa en erken gelen adamlardan birisi. hadi zaha böyle, icardi hanımı hasta diye temmuz başından beri +4-5 kilo ile geziyor. bu adamın alameti farikası hücumcu bek olması. yahu bir kere bindirdiğinde güzel bir orta vs göremedik. seferovic gibi takılıyor herif.

    9 milyon euro bonservis verip, kendisine 3.5 milyon euro verdiğimiz defans oyuncusu yedek, yıllık 10 milyon euro verdiğimiz icardi 30 metre depar atamıyor, zaha desen zaten yok. ndombele vs girmiyorum bile. eğer bu planlamayı hoca yaptıysa hocada sorun, hoca değil de yönetim yaptıysa yönetim sorunlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın