resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 2582
    okan buruk'un artık kendisinden vazgeçmesi lazım.
    ilk 11 başlayınca fiziksel yetersizlikleri takımın çok yorulmasına ve hızlı geçiş yemesine sebep oluyor. ayrıca kritik topları da genelde yanlış kullanıyor.

    bir de tabi angelino. zaten oyuncuyu tanıyan bir çoğumuz transfer sürecinde neyle karşılaşacağımızı söyledik. karşılaştığımız şey de tam olarak bu. ne eksik ne fazla. aslında hücumda eksik ama ofansif performansı artacaktır. galatasaray'ın oyunu hızlandıkça angelino'nun da etkisi artar. ancak avrupa'da sağlam defans yaparsanız ilerlersiniz. lig gibi uzun maratonda sağlam defans yaparsanız kupa kazanırsınız. kazımcan net şekilde kendisinden daha iyi. her şeyden önce oyun planımızda topu hızlı geri kazanmak iyi orta yapmaktan çok daha önemli. galatasaray her maç angelino nedeniyle gol yeme tehdidi ile oynayabilecek bir takım değil.

    biz bu iki oyuncudan vazgeçtiğimiz anda çok daha güçlü bir takım olacağız. üstelik ikisinin de fazlaca alternatifi var elimizde.

    angelino'nun kariyeri malesef sonradan oyuna girmeyi kabullenemeyen bir futbolcu profili sergiliyor. bana göre kendisinin alınıp dubois'in gönderilmesi büyük hata oldu. ancak mertens sonradan girdiğinde büyük güç.

    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı'nda alınan beraberlik ile guruplardan çıkabilmek için ekstra bir puan çıkarmamız lazım. bu da kophenag'ı deplasmanda yenmek dışında manu'yu hem içeride hem de dışarıda yenme zorunluluğu yarattı bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın