• 411
    oyun olarak memnun eden maç. kalitesi çok yüksek pres oyunu gördük, önde kalabalık ve şiddetli şekilde pres yaparak çoğu zaman rakibi bozmamız sonucu çok net pozisyonlar yakaladık fakat girdiklerimizi cömertçe harcadık. aynı durum oyun ikinci bölgede oynanınca geçerli değil mertens mevkisi gereği önde kalıyor. torreira'nın etrafında bir ara üç oyuncu felan vardı. hal böyle olunca orayı hızlı geçebiliyor rakip.
    kopenhag benim beklentilerimin altında kaldı. savunma oyuncuları pozisyon hatası yapmaya çok müsait arkalarına atılan her top tehlike oldu. rakibi bölgesine hapsettiğimiz için öyle geçiş hücumları da pek bulamadılar.
    soldan daha fazla gelebiliriz ama hoca talimatından ötürü angelino fazla çıkmıyor ki olması gereken bu çünkü önünde oynayan kerem aktürkoğlu'nun savunma dönüşleri istikrarsız. geri dörtlünün pozisyonunu kaybetmemesi önemli.
    yediğimiz gol ucuzdu. muslera gibi bir tecrübeye yakışmayacak çok basit hata. kenarlarda değişiklikler bekliyorum geç olmadan. dönmeyecek maç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın