resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7739
    başarılı teknik direktörümüz. istikrarı seviyor. sürekli aynı isimleri oynatarak performans almaya çalışıyor ama forma adaleti konusunda daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum. bazı oyuncular yeterince şans bulamadıkları için ayrıldılar takımdan. bu sezon da bir çok yıldız oyuncu transfer ettik. kadromuz epey şişti. bazı isimleri kenarda tutmak, formunu hazır tutmak nasıl mümkün olacak? okan hocamızın bunları çok iyi ayarlaması lazım.

    misal oliveira birden formasını kaptırdı. 4-5 maçtır oynamıyor. elbet ona ihtiyacımız olacak, peki biz ondan en iyi performansı nasıl alacağız?
    kazımcan sezon öncesi çok iyiydi. angelino için kesik yedi neredeyse bir daha forma yüzü göremedi.
    sanchez geldi. hocamız 4'lü savunmadan vazgeçmeyeceğini söyledi. bazı zamanlarda ise 3'lü oynamayı tercih edebiliriz dedi. peki bu 3 stoper sürekli bir arada oynamadıkça nasıl şampiyonlar liginde birlikte oynayabilecek?
    bakambu ve halil yeterince forma şansı bulamıyorlar. icardi varken bulamaları da imkansız gibi. pekiş bu oyuncuları nasıl hazır tutacağız? şu an özellikle bakambu facia gibi.
    zaha ve ziyech form tuttuğunda kerem, zaha, ziyech, mertens, tete, barış alper olacak. tüm bu oyunculardan nasıl tam performans alabileceğiz?
    okan kocuk oynayamadığı için gitti. yerine günay geldi. o da henüz daha forma yüzü görebilmiş değil. kenarda kendi kendine takılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın