• 395
    galatasaray ekibinde bülent korkmaz, hamza hamzaoğlu gibi galatasaray taraftarının belli bir dönem sonrasında gri bölgesine giren kişilerin yer aldığı birde bunlara serdar kelleci'nin eklendiği oluşum.

    evet merakıma yenik düştüm ve sırf yorumlara ve izlenme sayılarına bakmak için bunların galatasaray ile ilgili son videolarına taş çatlasın 1 dakika baktım. alt tarafta bir tane olumsuz yorum yok * üstüne üstlük "ekip harika, süper olmuş, tv'de böyle bir kadro yok" gibi yorumlar var. 380.000 aboneli kanalın bu videosuna son yorum 20 saat önce yapılmış izleyenler paylaşımlardan gayet memnun. yorumları silmiyorlardır tabiki hiç öyle bir şey olur mu canım ?

    bu arkadaşların galatasaray videosunun izlenme sayısı zaten galatasaray taraftarlarınca ne kadar önemsendiklerini gösteriyor analize gelin:

    3 günlük galatasaray samsunspor maçı analizi izlenme sayısı: 38.000
    3 gün önce vole'nin ılgaz çınar, uğur karakullukçu yayını: 220.000
    3 gün önce markaj tv ümit davala orhan uluca yayını: 89.000
    orhan uluca markaj tv'de sadece 15 saat önce koyduğu yayın: 41.000
    eski açık ekibi erinç, kerem ve sinan'ın konuk olduğu dünkü yayın: 52.000

    görüldüğü üzere orhan uluca neredeyse 5-10 saatte bu arkadaşların 3 günlük izlenme sayılarını solluyor. erinç ve kerem ise bütün heybetleri ile 380.000 aboneli kanalı kırmış geçmiş.

    bence artık hobi için bile galatasaray'a dair yayın yapmasınlar. fenerbahçe kanalına evrilmeleri kendi hayırlarına olur hiç olmazsa kendilerince safları sıklaştırırlar aksi taktirde galatasaray yorumcularına ödedikleri maaşı dahi çıkartamayacak durumdalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın