• 15
    ben mma ile ilgilendiğim dönem kaan kazgan'ın abisi murat kazgan ile çalışmıştım. kaan ile de antrenman yapmışlığım var. şimdi buraya uzun uzun anılarımı yazmaya gerek yok.

    savaş cebeci şunu yapsaydı bunu yapsaydı diyenler hiç profesyonel dövüşçü ile kavga etmemiş ya da antrenman yapmamış kişiler. savaş cebeci'nin o dövüşü kazanma ihtimali yoktu, 0 bile değildi ihtimal. 50 yaşında, dayanıklılığı olmayan, böyle bir kavgaya nefesi bile yetmeyecek kişi profesyonel mma dövüşçüsü adamı mı dövecek?

    bence kaan bir profesyonel olarak hiç kavga etmemeliydi savaş cebeci ile ama şunu da belirteyim kaan karşısındakine zarar vermek isteseydi o adamın oradan yürüyerek ayrılması mümkün değildi. zaten adamın kaşı açıldıktan sonra pes etmesini beklemesi o yüzden.

    not: lisansı iptal edilse bile zaten bu riski alarak kavga etmiştir. hayatında yapamayacağı reklamı yaptı şu an. dün 700 takipçisi vardı twitter'da bugün 22.800'dü en son baktığımda. instagram hesabı da öyledir. bu işin reklamı sayesinde müsabakalarda kazanacağı paradan çok daha fazlasını ders vererek kazanır. zaten mma dersleri falan bayağı pahalı, savaş cebeci ile olan olayı sayesinde sayısız müşteri çekmiştir salonuna, 1-2 tane de ünlü gelirse artık acun tayfanın yanında gezmeye başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın