resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 785
    eleştirenler kimseyi yeme taraftarı değil. gs futbolcusu keşke başarılı olsa biz de arkamıza yaslanıp keyifle izlesek. yarın taş gibi oynasın yorumlarımı 180 derece değiştiririm. aslolan galatasaraydır.

    zamanında elano vardı. transfer ettiğimizde brezilya milli takımı ve premier lig topçusuydu. son derece silik kaldı. o dönem de rijkaard onu box to box oynatacak ona hazırlıyor diye savunan iyimserler vardı. hep söylerim türkiye ligi kalitesiz olsa da fizik gücü çok yüksek. aygır gibi olmayan, kısa boylu, çelimsiz futbolcuların işi zor burada. sahada isim değil icraat önemli.

    geçen sene kazımcan mahalle baskısı ile oynadı. adekugbe nerede hani? hangisi daha iyi çıktı. kazım mı sam mi? teknik adam da hata yapabilir. biz okan buruk'u hatasından çabuk dönüyor diye seviyoruz. gs futbolcusu diye körü körüne savunmaya gerek yok. kaleye eray geçse gs kalecisi diyerek destekleyecekler var. iş artık komedi halini almaya başladı.

    adam zaten kariyerinde doğru dürüst sol bek oynamamış oynadığında da batırmış. ömer bayram kıvamında savunma yapıyor. saçma sapan argümanlarla övülmeye çalışılıyor. dörtlü savunmanın solunda bayern ve manuya karşı bu arkadaş ile çıkarsak az olan şansımız sıfıra iner ki bence manuya karşı şansımız az değil. o zaman diğer 10 takım arkadaşının emeği ne olacak. bir çuval inciri berbat etmek değil de nedir bu?

    sözlükte destekleyenlerin ne dediği önemli değil. taraftar net olarak istemiyor. umarım yaşanmaz ama okan buruk ısrar ederse klasik top ayağına geldiğinde ıslıklanma olayını yaşayacak ve muhtemelen ocak ayında ayrılacak.

    hala kendisinde ısrar edilirse bizzat gidip hocam siz bir hata yapmışsınız ben sol bek değilim demeli. gerçi öyle bir şey olsa okan hoca'nın kazımcan inadını da düşününce sol beksin sol beksin diyerek geri yollayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın