resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 770
    defansif özellikleri çok iyi değil evet, ofansta da uçup kaçmadı şu ana kadar (6 maç falan ancak oynadı ) ama her maç üstüne koyup potansiyeline yaklaşıyor gibi.
    ben kendisinin oyun kurulumunda mariano'nun yaptığı şeylerin benzerini yaptığını gördüm son maçlarında. sol bekten orta sahaya 20 25 metrelik çapraz hat kıran pasları oldu. güzel paslar da çıkarıyor önündeki kanat oyuncusuna. tabiki birçok kusuru var. hayal edilen kusursuz bek değil ama öyle 5-6 maçta gömülecek adam değil. ilk maçında 5 puanlık oynadıysa her maç üstüne koydu.
    aldığımız oyuncuların hemen hepsi bu sene potansiyeli zamanında çok yükseğe çıkmış sonra düşüşe geçmiş ve bizde tekrar o potansiyeline yükselsin umuduyla alınan adamlar. ziyech, angelino, tete, dombele, davinson sanchez...

    bu adamların prime dönemlerinin 40-60 milyon euro olduklarını, düşüşe geçtikleri için alabildiğimizi ve bu arkadaşlar 30+ değilken alabildiğimizi biliyorsunuz değil mi? hatta icardi de bunlardan birisi :)

    fm ya da fifa oynamadığımızı, bu adamların ülkeye, takıma alışacaklarını, antrenman ve maç yaptıkça açılacaklarını da unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın