• 736
    çok ilginç bir yer. neredeyse hiçbir taraftar hesabı takip etmiyor olmama rağmen maalesef sürekli önüme düşüyor benzer tarzda profiller. algoritmadan kaynaklı tabii.

    100 bin, 200 bin takipçisi olan hesapların birçoğunun beyni; stada gelip sadece icardi sevinciyle fotoğraf çektiren 5 yaşındaki çocuktan daha az çalışıyor. hadi onların öyle de bunları takip eden niye ediyor? sadece bugün bir sürü kopenhag maçı 11’i gördüm. daha samsun maçında süre almayan zaha’yı 11’e yazan mı dersin, ndombele’yi kesin 11 yazan mı dersin, son 2 maçta 3 gol 2 asist yapan kerem aktürkoğlu’nu kadroya yazmayan mı dersin… bunlar “futbol” hesabı he. 7/24 galatasaray edit ıvır zıvır takılıyorlar yani. sözde sonuna kadar takip ediyorlar.

    oğlum siz nerede yetişiyorsunuz lan? bu kadar sığır olmak için ekstra bir çaba lazım. nedir bu twitter’da hesap açıp kadro yazmanın ön koşulu, gerizekalı olmak mı?

    hiç umursamıyorum da üzücü kısmı bunları takip eden tiplerin etkilenip bunların paylaşımlarıyla oturttuğu düşüncelerle stadyumda abuk subuk reaksiyon vermesi. kerem’i molde maçında ıslıklayan o salaklar işte bu tipler ve ürünleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın