resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7732
    2021-2022 sezonunda real madrid, şampiyonlar liginin favorisi değildi ve ahım şahım bir futbol da oynamıyordu. ancak, carlo ancelotti maçlara göre müthiş bir plan yaptı ve son 16 turunda psg'yi, çeyrek finalde chelsea'yi, yarı finalde bölüm sonu canavarı manchester city'i eledi, finalde de liverpool'u yenerek kupaya uzandı. kimse de çıkıp, real madrid kariyerini benzema'nın sırtından yaşıyor vs. bir şey söylememiştir sanıyorum çünkü "don carlo" gibi sıfatlarla hakkı verildi.

    okan hocanın, teknik direktörlük performansı da ancelotti gibi, her teknik direktörün idare edemeyeceği kadroları müthiş bir şekilde idare edebiliyor. tercih ettiği oyun da kazanma odaklı, her zaman öncelikle başarı getirecek bir organizasyon kurmayı çalışıyor ve kariyerine baktığımızda bunu bambaşka tip kadrolarla çalışmasına rağmen bir şekilde başardığını görüyoruz.

    carlo ancelotti tarzı bir teknik direktöre (ayrıca hem yerli hem de kulübün değeri) sahip olup, başarılı da gitmemize rağmen neden memnun kalmayıp, daha önce denenmiş ama olmamış heveslere özeniyoruz anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın