resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7729
    takımımızın teknik direktörü.
    kendisine icardi ile şampiyon oldu denilmesi ile fatih terime hagi ile şampiyon oldu denilmesi, teorik olarak aynıdır. (fatih hocanın çok daha fazla, avrupa düzeyinde de şampiyonluğu var, sadece cümle anlamıyla eşleştirme yapıyorum).

    geçen sene göreve geldiğinde de en uygun adayın kendisi olduğunu düşünüyordum, bu sene de aynı görüşteyim. oynattığı oyun, şu an için bana da tatmin edici gelmiyor. ama bu adamlar, işin mutfağında olan, profesyonel insanlar. tüm kulvarda çıktığı 80 maçın 70'ini kazanan takım man city oluyor. biz de oyuncular da man city olmadığımıza göre, sürekli şahane oynayabilecek bir takımı aramamızın bir mantığı yok.

    ancak, okan hocadan tek beklentim, bu haftasonu oynanan maçtaki gibi, ilk yarıda işi bitirici hamleyi yapmak. türkiye ligi artık ilk 3 sıra ile orta takımlar arasındaki farkın giderek açıldığı bir lig oldu. yayın ihalesindeki düşük gelirler, havuzun dar olduğu bir ülkede 3 yerli oynatma zorunluluğu vs gibi bir çok faktör bunu sağlıyor. bu nedenle son 2 senedir, puan ortalaması açısından ciddi bir ilerleme var. bu nedenle, içerideki çoğu maçı bir şekilde cebimize koymamız gerekiyor.

    ben hocadan memnunum. bir şekilde adam idaresini gayet iyi gerçekleştiriyor. yoksa bu kadar egolu adamın olduğu bir ortamda başarı çok kolay değil. (burada yönetime de ayrı parantez açmak lazım, ödemeler ile ilgili bir sorun olduğuna dair haberler de pek yok, o taraf da sağlamsa oyuncuların mırın kırın edecek bir yönü kalmıyor).
App Store'dan indirin Google Play'den alın