• 86
    taraftarı ve adam gibi stadyumu olmayan hiçbir kulübün ligde yer almasını istemiyorum. bu konuda eyüpspor da benim gözümde aynıdır. başkanı çok saygıdeğer bir galatasaraylı olabilir. ama eyüpspor=pendikspor=istanbulspor=ümraniyespor=fatih karagümrük=başakşehir=kasımpaşa. hadi kasımpaşa yıllardır ligde, iyi kötü seyircisi ve stadı var. diğerleri niye var? ne katıyor mesela lige?

    şehir kültürü var diye istanbul takımı istemek aşırı saçma. daha iyi oyuncu geliyormuş. misal pendikspor ya da ümraniyespor kimi getirdi? adana demir, konyaspor, antalyaspor, ankaragücü ve hatta rizespor bile daha iyi oyuncular getiriyor. gelen oyuncular zaten bu illerin en lüks semtlerinde yaşıyor. istanbul'a gitmek istese 1 bilemedin 2 saatte gider. 2 saati istanbul'da sadece trafikte bekleyerek harcarsın misal.

    velhasıl ben ligde bu kadar stadyumu olmayan, taraftarı olmayan istanbul takımı görmek istemiyorum. bu tarz kulüplerden maddi gücü olmak şartıyla ligde maksimum 1-2 tane olması gerek. misal manisa, aydın, çorum, muğla, bursa, mersin, elazığ, eskişehir, sakarya, kocaeli, diyarbakır, erzurum, malatya gibi hem seyircisi hem stadı olan iller lige çok daha fazla renk katar. murat özkaya gibi iş adamları keşke böyle kimsenin umursamadığı semt takımlarına yatırım yapmak yerine bu illerin takımlarına yatırım yapsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın