• 83
    tez vakitte süper lige çıkmasını ümit ettiğim takım. süper ligde ne kadar çok istanbul takımı olursa lig için o kadar iyi.

    istanbul takımları nitelikli yabancıları ülkeye çekmek konusunda diğer süper lig takımlarına göre çok daha avantajlı bir konumda. zira tüm sıkıntılarına rağmen istanbul hala ülkede en yaşanabilir şehir belli bir gelir grubu için. çoğu anadolu takımı bunun sıkıntısını çekiyor. çok değil daha geçen sene sivasspor en iyi oyuncularından dia saba’yı karısı sivas’ta yaşamak istemiyor diye kaybetti. dört büyükten biri dediğimiz trabzon bile zorlanıyor bu işte. bütün transfer işlerini istanbul’da yürütüyorlar.

    kaldı ki çok sayıda istanbul takımının varlığı son derece normal. premier ligde de her sene en az 6-7 londra takımı oluyor. zengin ve kalabalık şehirlerin birden fazla takımının ligde olmaması absürt olur zaten.

    ha mesele boş tribünler ise anadolu takımlarının çoğu maçı da böyle geçiyor. sadece dört büyük takımın maçlarında doluyor statlar ki o maçları dolduranlar da bizim taraftarlar yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın