resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 905
    bir oyuncuyu trabzon'dan çıkarabilirsiniz ama trabzon'u oyuncudan çıkaramazsınız. trabzonlu ve trabzonspor kaptanı olmuş bir oyuncuyu bir şekilde transfer etmeyi başarsanız bile oyuncu her trabzon deplasmanında kıçı başı dağıtacak, trabzonlulardan gelen "bizi sattın gittin" eleştirilerine hiçbir zaman kulak tıkayamayacak ve asla istikrarlı bir performans gösteremeyecektir.

    uğurcan transferi bizim adımıza bu yüzden mantıksızdı. ancak çok büyük bir bonservis karşılığı alabileceğin ve her an psikolojisi çöküp darmadağın olabilecek kadar kırılgan bir oyuncuyu transfer etmemen gerekir. ha, oyuncunun sözleşmesi biter, serbest duruma geçer, o zaman risk analizini yapıp teklifte bulunursun. ama trabzonspor'un sözleşmesi devam eden kaptanını transfer etmeye kalkışmak için cidden akılsız olmak gerekir.

    bir sürü gurbetçi genç var, galatasaray'dan avrupa'ya giden yerli oyuncular var, okay yokuşlu'sundan atakan karazor'una elli tane lejyoner var. uğurcan'a vereceğin bonservisle bunlardan üç tanesini aynı anda transfer eder aralarından seç beğen al yaparsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın