resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 844
    gören gözler için herkes gömerken bile olumlu sinyaller veren futbolcumuz, sezonun en kritik transferlerinden biri. böyle bir savunma eforu ve mesafe performansıyla oynarsa berkan'ı aratmaz ve orta sahaya çağ atlatır. performansı ndombele'yi de yukarı çekecektir. sergio'nun bu rekabeti kaldıramayacağını düşünüyorum, biraz daha kırılgan bir psikolojisi var.

    kerem'le ilgili 12 ağustos'ta şunu yazmıştım:

    "en azından sahadayım ve orta saha oyuncusuyum duruşu var. gidiyor efendi efendi topunu istiyor, topunu dağıtıyor. ben buradayım, 10 kişi değilsiniz; hücumlarınız benden şekillenecek diyor. sergio aklını başına toplamalı."
    (bkz: #3682992)

    sonra 3 eylül'de şunu not düştüm:

    "tam hazır olmadığı belli oluyor ama sergio'da asla bulunmayan patlayıcı bir güç potansiyeli var, ara ara deparlar ve ikili mücadelelerle bunu gösteriyor. ben sergio'dan çıkıp kendisine girmeye okim. savunma eforunu biraz daha arttırmasını umuyorum 8 takılacaksa, fizik durumuna göre gözlemleyip karar vermek lazım."
    (bkz: #3715623)

    aslan parçası tam da umduğum gibi savunma eforunu da arttırdı, hücum ve oyun kurulumunda da sorumluluk alıyor. aynen devam dayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın