resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6054
    16 eylül 2023 galatasaray samsunspor maçında yaptığı tek vuruşlar ve asisti muazzamdı ama kendisini bir üst seviyeye çıkarması için bence savunma yardımı da yapması gerekiyor.

    samsun maçında sol kanadın felç olmasının nedeni savunma yardımının az olmasıyla beraber defansif bir orta sahamız olmadığı için torreira yanında bu yardım olayı daha da göze batıyor. keza molde maçında, antep maçında da büyük ölçüde bu defansif zaaflarını gördük.

    milli takımın ermenistan ile oynadığı ve cenk özkaçar’ın hata yaptığı pozisyonda da gölge takip uyguluyor bu durum sadece bizim takıma özel değil yani.

    kerem hem takıma yararlı olmak hemde daha komple bir oyuncuya dönüşmek istiyorsan bek takibini daha iyi yapmalı diye düşünüyorum. takımda 2 tane çok iyi defansif orta saha olsa veya 3’lü orta saha kurgusuyla çıksak bu defoları görmezden gelebiliriz bir nebze ama onun yardımına ihtiyacımız var.

    kerem nasıl bitiricilik, asist özelliği gibi konularda kendini geliştirdiyse ben bek takibi konusunda da gelişime açık bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın