resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 881
    16 eylül 2023 galatasaray samsunspor maçında istemeden yaptığı asist-şut öncesinde yaptığı dribling esnasında o kadar bileklerine hakimdi ki adamı durdurmanız mümkün değildi. bence o pozisyon bile tek başına ne kadar özel bir yetenek olduğunu gösteriyor. yetenek yetmez, özel de hissetmesi lazım ki galatasaray taraftarı zaten bunun için var. bu taraftar kendisinin yeteneğinde olan oyunculara her zaman hak ettiği ilgiyi göstermiştir.

    hiç kafa karışıklığına da gerek yok. chelsea denilen o lanet kulüpte son birkaç yılda kim başarılı olmuş ki ziyech'i chelsea performansıyla değerlendirelim. ben hala ajax'taki ziyech'i bize göstereceğini düşünüyorum. ajax'tan chelsea gibi adam harcayan bir kulübe gidip 30 yaşında bize gelmesi gerçekten büyük bir lütuf. inanıyorum ki ziyech bütün ezberleri bozacak ve yeteneğini yüreğiyle birleştirerek bize çok özel şeyler gösterecek.

    mevcut maç kondisyonu biraz sıkıntıda olabilir ama gerçekten çok atletik bir oyuncu. çabuk toparlayacağını düşünüyorum. kendisinin yeteneğinde olan adamların genellikle patlayıcılığı düşük olur, ziyech'te o patlayıcılık ekstradan var. zaten bu yüzden 10 numara olmasına rağmen kanatta da rahatlıkla oynayabiliyor. umarım takıma adaptasyonu beklenenden daha kısa sürede gerçekleşir. çünkü farklı adam fark yaratır kardeşim. bu takımın böyle futbolculara ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın