• 66
    forvetlerinde 19 yaşındaki orri óskarsson oynuyor.
    alanya’dan bildiğimiz babacar hiç oynamıyor.
    trabzon’dan bildiğimiz andreas cornelius ise yedek.
    forvetleri uzun ve atletik bir oyuncu değil. tecrübeli ve golcü bir oyuncu da değil.
    orri óskarsson izlanda milli takımının son iki maçında oynadı. klasik pivot olmaya çalışan yanındaki oyunculara alan açmaya çalışan bir santrafor. yani tam nelson’luk bir oyuncu.
    rakip de atletik bir siyahi forvet olmaması bizim artımız.
    ikinci artımız stoper bölgesinde sıkıntıları var. normalde sağ bek bölgesinde oynayan kevin diks stoperde oynuyor. iç sahada baskı yapacağımız için bu durum bizim için ikinci avantaj.
    diks’in yanında oynayan vavro gayet iyi bir oyuncu. yani stoperlerinden sağ stoperleri iyi sol stoperleri kötü.
    sol bek birger meling ve sağ bek elias jelert klasik kuzeyli tempolu bekler. o bölgeden bize sıkıntı yaratabilirler. önde oynayan oyuncularımızın bek takibi yapmaları savunma yardımı yapmaları önemli.
    üçüncü artımız ise orta sahalarında iki tane etkili oyuncuları var viktor claesson ve mohamed elyounoussi. fakat iki oyuncu da formsuz. mohamed elyounoussi yeni transfer olduğu için daha takıma alışmadı. orta saha da bize üstünlük kurabileceklerini sanmıyorum.
    son artımız ise 4-3-3 oynayan bir takım. üçlü savunma ile oynayan her takım bize zorluk çıkartıyor. 4-3-3 bizim daha rahat edebildiğimiz bir sistem. çünkü kanatta önde oynayan oyuncularımızın savunma yardımı kısıtlı.
    eksilerimiz ise klasik. duran top ve fizik.
    molde ile kıyaslanıyor fakat molde kadar tempolu bir takım değil. molde’den daha tecrübeliler fakat tempoları daha düşük.
    maç sonucu şöyle olur ya da böyle olur şeklinde yazmak istemiyorum. totem yaptığım için. fakat gücümüzün yetebileceği bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın