resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3199
    çok kaliteli bir atlet gerçekten. sahada fiziken bu kadar diri kalabilen bir tek barış alper var bizim takımda. o terminatör zaten. sacha rakipleri fizik kapasitesiyle eziyor. süper savunma özellikleri var. ancak hücum bölümünde avrupa maceramız sürdükçe defolarının daha fazla göz önüne geleceğini düşünüyorum.

    boey oyun aklı düşük bir oyuncu değil. topla hep güzel yerlerde doğru biçimde buluşuyor. ancak hücumda teknik ve karar alma özellikleri vasat, ortaları yetersiz, şutları iyi değil. bunu zaten skor katkısından görebiliyoruz. bu haliyle elimizde şampiyonlar ligi için standart bir oyuncu olarak görünecektir kendisi. ligde ise duman edemeyeceği takım yok ki, zaten izliyoruz.

    kendisi hala genç sayılır, 23 yaşında. ancak uçan kaçan hem hücum hem savunmada harikalar yaratan bir real beki beklentisine girmek yanlış olur. boey’in savunma özellikleri şampiyonlar liginde ikinci tur ötesine gidecek takımı kurana kadar bizim için yeterlidir. kendisine bu gözle bakmak lazım.

    açıkçası ben de kendisinin avrupa’ya 20 üzeri transferini zor görüyorum, bunun nedeni de zayıf hücum özellikleri ve teknik paleti. ancak yerine daha iyi adam bulacağımız çok şüpheli sezon biriminde dahi. şimdilik pamuklara sarmamız gereken muazzam bir oyuncudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın