resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 727
    ilgili maçta ben çok beğendim ve çok optimist fikirler edindim. defanstan çıkışlarımızda daha önce türkiye liginde görmediğim kadar temiz yerden toplar oynadı. bu pasları bazen 5 metre öteye bazen 25 metre öteye yerden hat ilerlememizi sağlayacak şekilde harika dağıttı. sol bekte oynayan bir 10 numara ayağı var gerçekten. defansif kusurlarının farkındayız ama geçmişte bizi savunmada çaresiz bırakan top kayıplarımız çok olurdu. hiç olmayacak yerde yalandan baskılarda saçmalardı bekler. angeliño böyle temiz pas yapsın, savunma defolarını galatasaray takımı rahat kapatacaktır. * ayrıca okan hoca abdülkerim'e stoper+sol bek görevini vermeye devam ederse arka direk angeliño golleri izleyeceğimizi de düşünüyorum. benim bildiğim angeliño hep gole yakın bir oyuncuydu. henüz her şeyi görmedik.

    her şeye rağmen temaslı savunmanın gerektiği maçlarda eminim kazımcan da yine hep hak ettiği gibi forma bulacaktır.

    takım üst üste galip gelirken böyle eleştiren taraftar bir iki mağlubiyetin ardından bu oyuncu grubunu ne yapar acaba? çok sağlıklı değil. takımınız galip, işler yolunda. ailenizle sohbet edin. arkadaşlarınızla çay içmeye bir yere gidin. evladınız varsa, evcil hayvanınız varsa onla oyunlar oynayın. mutsuz olmak için bu kadar çaba sarf eden kitle bilmiyorum.
    (bkz: 16 eylül 2023 galatasaray samsunspor maçı)

    edit: her şeye rağmen yerli sayısı ile sıkıntı yaşanırsa ilk kesilmesi gereken kendisi olacaktır. sebebi de yedeği kazımcan'ın kendisinde olmayan başka özellikleri gayet iyi düzeyde verebilmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın