• 207
    bu takım şampiyonlar liginde güçsüz olduğu için değil ekim ayına yaklaşmakta olduğumuz günlerde daha hala zahmet edip kendini hazır hale getirememiş transferlerden dolayı heba edecek kendini, yanarım yanarım ona yanarım.

    hadi sanchez'i anlıyorum, adam milli takımdan yeni döndü iki üç gündür takımda. onu tenzih ediyorum ama bir kitle var onlara,

    zaha diyorsun sakattı diyorlardı, şimdi de hazır değil diyorlar. zaha şu an fenerbahçe'de olsa tefe koyardınız ama.

    tete diyorsun, zamana ihtiyacı var diyorlar.

    angelino diyorsun, aynı şekilde onun da 2 aydır takımda olmasına rağmen zamana ihtiyacı varmış.

    bakambu diyorsun, adam daha ritmini bulamamış da zamana ihtiyacı varmış.

    ndombele desen tottenham'ın kadro dışı bıraktığı ya da antremana almadığı bir futbolcu değil ama onun da zamana ihtiyacı varmış, hazır değilmiş.

    ziyech'i sormuyorum cevap aynı olacak çünkü, zamana ihtiyacı var.

    ee ben 1 ay içinde beşiktaş'la derbi maça çıkacağım,15 gün sonra bayern münih ile manchester united'la oynayıp bir ihtimal diyerek tek şansımı deneyeceğim. transferlerimin hiçbirini kullanmadan bu maçlara çıkmak normal bir durum değil.

    şu andaki galatasaray halen geçen seneki kadrosundan rashica'yı kaybetmiş versiyonuyla oynuyor. futbolcular birebir aynı. demirbay ve angelino dışında 11'de olan da yok.

    niçin hiç hazır olmayan futbolculara yöneldik ya da bunların en azından bazılarını kamp zamanı almadık bilmiyorum. fırsat transferi 1 tane 2 tane olur. bunların hepsi mi fırsat transferidir?

    şu an yarıştaysak ve hiçbir şey kaybetmediysek mauro icardi'ye duacı olmak gerekir. o olmasa ligde herhalde şu anda 3 değil 1 galibiyetimiz olurdu. molde'ye elenip uefa avrupa ligine düşmüş olurduk.

    bu kadar hazır olmayan futbolcu hazır hale geldiğinde iş işten geçmez umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın