resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6034
    bugünkü maçta ilk yarı usta işi 2 gol attı, önceki maçlardaki gibi top da ezmiyor, daha derli toplu bir görüntü çiziyor, ayağına, performansına sağlık.

    ilk geldiğinden beri bazı konularda inanılmaz mesafe katetti bazıları ise şu an bulunduğu seviyenin altında kalıyor. sözlük ahalisi oyun görüşünün günden güne geliştiğini düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum, iyi paslar atıyor, topla oyundan oyuncu düşürüyor ama dikkat ederseniz kişilere odaklanıyor, oyun setinde kendine 1 bilemediniz 2 kişi belirliyor ve hep o kişileri beslemeye çalışıyor, bu durumda da bazı pozisyonlarda oyunu doğru okuyamıyor ve daha müsait durumdaki arkadaşını görmemiş oluyor.

    bir diğer konu çevre kontrolü ve ilk dokunuş, bu konularda kendisini geliştirmesi gerektiğine dair herkesin hem fikir olduğunu düşünüyorum, top ayağına gelmeden düşün be güzel kardeşim, sen kararını verene kadar rakibin sana hareketleniyor veya sen rakibine ya da pozisyonun kısırlaşacağı yöne doğru hareketleniyorsun, bu kalibrede bir oyuncunun derdi olmamalı bu konular,

    bizim takım için yıldız olduğunu kanıtladın, şimdi bu fundamentallerin üzerine giderek uluslararası bir oyuncu olma zamanı.

    bir de sakallı ve saçı arkaya taranmış halini sevmedim, gözümüzde geldiğinden beri evladımız, kardeşimiz gibiydi, şimdi yetişkin bambaşka bir adam gibi duruyor, alışamadım.

    (bkz: 16 eylül 2023 galatasaray samsunspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın