resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2662
    bu transfer sezonunda ilk baştan beridir ne yangıncı ne muhasebeci tarafında hiç olmadım, olmayı bile aklımdan geçirmedim çünkü bu adam daha ilk tecrübesinde geçen sene neler yapabileceğini yeterince gösterdi* onun için kafam çok rahattı. bu sene geçen seneki yaptıklarının üstüne çıkacağından emindim çünkü kendisinin her alanda ki potansiyeli ve kulübün mali olarak eli bu sene daha rahattı. süper lig şampiyonluğu, şampiyonlar ligine katılım ücretleri ve oyuncu satışları da olacağını düşündüğümden kendisinin her türlü vurduğu yerden ses getireceğini biliyordum ve öyle oldu da. bu sene de çok kritik. artık şampiyon olarak sadece prestij kazanmıyoruz ayrıca rakiplerimize finansal olarak da darbe vuruyoruz.

    erden timur'un duracağını hiç zannetmiyorum. bu adam uefa'dan bir kupa daha getirmeden durmayacak ve kadroyu güçlendirmeye bizi olumlu anlamda şaşırtmaya devam edecek. bunu deli gibi istediğine eminim.

    türkiye süper liginin bugu artık türk hocalar. büyük kulüpler artık türk hocalara döndü ve bu bir müddet daha böyle gidecek gibi duruyor.

    okan buruk ve erden timur. bakın bu 2 adama çok iyi sahip çıkmalıyız. 2'sinin de yaşları daha genç*. bu adamların uzun süre galatasarayımıza hizmet etme olasılıkları mevcut ve kulübün dinamiklerine yeterince hakimler. onları üzmeyelim ve lütfen sahip çıkalım çünkü aksi bir durumda onların dengi veya daha iyisi bir daha hiç elimize geçmeyebilir ve çok arayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın