resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 898
    https://twitter.com/...I1ZvVJrrS5A&s=19

    ahmet nur çebi:
    "galatasaray'ın transferleriyle ilgili şüphelerim var. bizim 5 liraya konuştuğumuz bir futbolcunun başka bir kulüple 10’a anlaşması 3 lira diye açıklanıyorsa burada bir şeyler var demektir. yarın bir gün çift kontratlar çıkarsa ne olacak? bunu araştırması gereken kurum türkiye futbol federasyonu’dur."
    "bu transferleri çift kontratlar ile yapmışsanız. paraları ödeyememezlik hasıl olur ise, allah muhafaza! o takımlara da allah yardım etsin. adam dava ettiği anda uefa bu kulüpleri men eder. evrak konuları çok önemli konular. tff puan silebilir, küme düşmeye kadar gider. bu çok büyük bir risk. ama baktığınızda bizim 4 teklif ettiğimiz oyunca başka takıma 8’e gitmiş. bazıları sarı saçlara, kırmızı yanaklara hayranlık duyabilir. ama bunlar sadece iddia ve benim de şüphelerim var. ama bu böyledir diyemem, elimde delil yok."

    elalemin yaptığı iş üzerinden elde delil olmadan, boş iddia ile işkembeden sallama ve başkanlık taburesine (beşiktaş'ta doğal olarak tabure tabi, koltuk fazla onlara) temas eden organını kullanarak sonunda da "elimde delil yok" diyen vatandaş.

    madem öyle oluyor, buyursunlar:

    belki de ahmet nur çebi kendi tavuklarından yumurta, bahçesinden domates ile menemen yapıp parayı kendi cebine indiriyordur, soyadı da ç yerine c yazsan cebi, belki kendi cebini düşünüyordur. ama bunlar sadece iddia, benim de şüphelerim var. ama bu böyledir diyemem, elimde delil yok. ahmet nur çebi'nin bahçesinde domates var mı, tavukları var mı tff araştırsın hadi bakalım.

    depremden sonra puanın derdine düşecek kadar düşük bir adamsın hepi topu çebi. kendi taraftarının bile ana avrat küfürden geri durmadığı bomboş bir adamsın. sen 8'lik oyuncuya dalga geçer gibi 4 teklif edip alamamışsın, başkasının aldığına laf yapıp taraftarını susturma derdindesin.

    trabzon şarktan sayılmaz ama şark kurnazlığını öğrendiğin ailene rahmet olsun, insanlığı değil bunu öğretmişler sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın