resim
Eyüp Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 112
    çok fazla beklentiye girmeden, çok fazla sorumluluk vermeden, yavaş yavaş, sabırla, takıma monte etmemiz gereken oyuncu. beklenti ne kadar yüksek olursa, eleştiriler de o kadar yüksek olur ve henüz bu seviyelerde maça çıkmamış oyuncu için bu eleştiriler yıkıcı olabilir. o yüzden herkesten önce bizler, bu bilinçte olmalıyız.

    raporlarından ve analizlerinden anladığımız üzere oyuncu, defansın önünde derin oyun kurucu rolünde oynuyor. burada bir eksiğimiz kesindi. önemli olan, oyuncunun defansif meziyetleri ne kadar gelişmiş, ya da defans yapabiliyor mu? bunu görebilmek ve test edebilmek için, öncelikle torro yerine değil de yanına oyuna alarak takıma ısındırabiliriz. takımlar bazen öne geçtiğinde skoru savunma yaparak korumak istiyorlar fakat topa sahip olarak korumak daha garanti geliyor bana. bu anlarda hem efe olsun hem de eyüp olsun işimize yarayabilir. yanlarında torro- ndombele ile hem takım top tutar, hem de skoru korumada faydalı olabilirler diye düşünüyorum.

    tabi bunlar benim kağıt üzerindeki düşüncelerim, bunun doğruluğunu kestirmek çok zor. fakat bize bu opsiyonları sunacağı için mutlu olduğum bir transfer oldu.

    umarım kariyeri çok başarılı ve sağlıklı geçer. hoş geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın