resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 829
    büyük ihtimalle akıbeti linnes gibi olacak. ocak ayına kadar sözleşmesi donar ocak ayından sonrasına bakılır.

    maalesef biz bu planlama hatasını her seferinde yapıyoruz. transferin son günü oyuncu alarak elimizdeki yabancıya hadi git diyoruz. burada kesinlikle suçlu futbolcular değil. biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız lazım.

    2019 yaz ayında linnes’in sözleşmesini dondurduk. 4 ay oynayamadı. 2019 kış ayında son gün luyindama’yı alıp maicon’a git dedik. kendisi zorluk çıkarmadı direkt transfer açık olan tek ülke arabistan’a gitti. ama yaptığımız etik değildi. 2022 yaz ayında omar’a teklif varken yollamadık. son gün kendisine git dedik. haksız fesih yaptığımız için bir ton para verdik.

    şimdi de dubois aynı durumu yaşıyor. oyuncuya fransadan teklifler varken yollamadık. son gün sanchez’de indirime gittikleri için kadromuza kattık. 5 eylül günü dubois’a kulüp bul dedik. yani lyon’da kaptanlık yapmış fransa milli takımında senelerce bek oynamış adama zorla pendik’e başakşehir’e git demek biraz abes kaçıyor. suçlu kesinlikle dubois değil. hem kendi kariyeri etkilenecek hem de biz boş yere para ödeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın