resim
Dusan Tadic
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Sırbistan
  • 364
    bu dönemde yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor anlamıyorum. adam ırkçı ya da ırkçılıkla ilişkilendirilen bir hareket yapmış. bu hareket, insanlarda yaralar açmış büyük bir katliamı anımsatıyor. aynı oyuncunun farklı ülkede de ırkçılığa çekilebilecek bazı davranışları olmuş. hem de türk bir oyuncuya karşı hatta deprem nedeniyle yaşamış olduğu bir problem de var. yine ucu türkiye'ye dokunuyor. yani adamın ilk vukuatı değil.

    fenerbahçe'nin yapması gereken oyuncunun ilgili durumla alakalı uyarıldığını ve hareketin bir daha tekrarlanmayacağına dair bir paylaşım yapmak. oyuncunun yapması gereken de çıkıp özür dileyip bu kadar hassas bir durum karşısında daha dikkatli olacağını belirten bir açıklama yapmak. normal bir dünyada bu iş bu şekilde çözülür. ama dünya mı anormal, ülke mi yoksa biz mi bir türlü anlayamıyorum.

    koca koca adamlar, kendini gazeteci olarak tanıtanlar olayın yanlış olduğunu bile bile kıvıra kıvıra konuşmaya çalışıyorlar. tüm saygınlık, tüm güvenirliğini kaybetmeyi göze aldıkları şey para mı, takım mı, korku mu? nedir gerçekten merak ediyorum. lanet olsun böyle dünyaya.

    ve son söz fenerbahçe'ye. yıllardır saymakla zaman harcayamayacağım kadar toplumu ilgilendiren yanlışlar yapıp, bu yanlışları kabul edip işleri normalleştireceklerine, tüm suçu başka yerlere atıp, kendilerini işin içinden sıyırıp ülkenin altına dinamit döşedikleri için hiçbir zaman düzelemeyecekler ve kendi adıma onları hiç affetmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın