• 38
    çok büyük iddialar attıktan sonra geri vitese takmış youtuber. ama bu konu o kadar basit değil.

    ilk başta altyapı antrenörünün ''karıma benziyorsun'' şeklindeki lafının (ki bu lafın böyle söylendiğini de bilmiyoruz) tonlamasını, tavrını, söylenme esnasındaki yüz mimiklerini bilmeden bunu pek tabi cinsel istismara çekilecek şekilde özel ilgi olarak belirtmek ne kadar doğru bilemiyorum. sonuçta altyapıdaki çocuklardan birinin yüzü gözü adamın eşine benziyor o da laf arasında öğrencisine bunu belirtmiş olabilir. veya adamın eşinin ilginç bir takıntısı vardır, kızın da böyle bir takıntısını görüp şakasına bu cümleyi söylemiş olabilir. dediğim gibi olaya canlı şahit olmadan bu cümleden bir çıkarım yapmak çok çok zor.

    diğer yandan altyapıdaki çocuklara sert davranılıyor şeklindeki iddialar şiddet durumu veya abartı yoksa tamamen saçma konular. gençliğinde takım sporu yapmış olan herkes bilir ki bu işin içinde sertlik de vardır, dozajı ayarlı olacak şekilde argo de vardır. hiçbir spor hocası antrenman veya maçlarda öğrencilerine çiçeğim böceğim diye hitap etmez bunu bir geçelim.

    gel gelelim soner beye. özel ilgiden kastının ayrım, torpil olduğunu belirterek işin içinden sıyrılmaya çalışmış beyefendi. kelime oyunlarını bir geç bakalım kardeşim. sen hangi ülkede yaşıyorsun? ''karıma benziyorsun'' söylemi ile özel ilgiyi aynı cümlede kullanırken insanların aklına cinsel istismarın geleceğini bilmiyorsan girme bu işlere. ki bal gibi de biliyorsun kimse salak değil.

    kendisinin derhal herkesin huzurunda altyapı antrenörümüzden özür dileyip, pişmanlığını belirtmesini bekliyorum. insanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın