• 25
    671'incisi düzenlenen elmalı güreşlerinin şampiyonu olan güreşçi.

    yarı finalde mustafa batu, finalde osman kan'ı yendi. bence ikisi de ali'nin standartlarına yaklaşan pehlivanlar değildi. yusuf can zeybek, cengizhan şimşek, mustafa taş, orhan okulu, hüseyin gümüşalan gibi rakipleri büyük süprizler yapıp elenince yarı finalden sonra ali başpehlivanlığa çok rahat yürüdü. fakat bu durum yanıltıcı olmasın o noktaya gelene kadar 2 saat süren güreşte ismail balaban'ın sırtını yere getirdi ve cumartesi günü de kuranın talihsizliğine uğrayarak orhan okulu'yu yenen enes doğan ile fazladan bir maç yaptı üstüne üstlük güreş camiasının gediklilerinden kırkpınarda kemeri olan osman aynur'u da saf dışı bıraktı kısacası sonuna kadar hak etti.

    bence konsantre olabilse 3 sene üst üste altın kemeri çok rahat alır ve kemerin ebedi sahibi olabilidi inanılmaz bir fiziği, gücü ve tekniği var fakat arada o kadar enteresan işler yapıyor ve konsantrasyon kayıpları yaşıyor ki bunlar yağlı güreşleri takip edenlerin aklının hayalinin almayacağı şeyler.

    10 kere maç yapsa 9 tanesini çok rahat kazanacağı özkan yılmaz'a kırkpınar'da elendi bu adam. hani futbolda bunun eşleniği real madrid'in sheriff'e yenilmesi gibi bir şey gerçekten inanılır gibi değil. mehmet yeşil yeşil'e elenmesini anlayabiliyorum ama özkan yılmaz'a yenilmek nedir be alim ? umarım konsantrasyonunu üst seviyeye çıkartıp 2024 kırkpınar'da yeniden kürsüde görme şansımız olur kendisini oralara çok yakışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın