resim
Dusan Tadic
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Sırbistan
  • 346
    https://www.youtube.com/shorts/XmFe2E9ATs4

    yaptığı hareket “çetnik selamı”dır ve bunu bilinçli şekilde yapmıştır. bilinçliden kastım da yaptığı hareketin ne olduğunu bilerek ve bunu yapmayı isteyerek yapmıştır. bunu eğip bükmenin bir anlamı yok.

    sırpların hemen hemen hepsi bu hareketi yapar zaten. hiçbiri de “aman atalarımız zamanında katliam yapmış biz bunu yapmayalım” demezler. bu konuda tarihi olarak ve tabiki de doğal olarak hassasiyeti olan ülkeler haricinde diğerlerinde de büyük bir olay olmaz zaten.

    ancak biz de tarihimiz, yakınlığımız ve toplumumuz içindeki boşnak kökenli insanlarımız neticesinde bu konuya hassasiyet duyan bir toplumuz.

    konunun bir diğer açısı ise bunu yapan kişi ve hizmet ettiği kurum. bu kurumun daha önce çalışanları da, taraftarları da bireysel ve topluca ırkçılık yaptığı için onların normalidir bu veya onlara normal gelebilir.

    benim için en önemli durum olarak ben saffet sancaklı’yı göreve davet ediyorum. içinde bulunduğu boşnak kökenli toplumun hakkını ülke sınırları içerisinde daha önce nasıl koruduğunu biliyoruz şimdi de aynı şekilde bu hakları korusun. korusun ki bir öncekinin şov olmadığını göstersin herkese.

    edit: yazım ve imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın