• 10
    samsunspor'un bütün maçlarını izlemiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki milli araya kadar olan sürede ligin açık ara en kötü takımı samsunspor idi. oyun anlamında da kalite anlamında da. geçtiğimiz seneden beri üçlü oynuyor samsunspor ancak tabii ki burası tff 1. lig değil. topla ne yapacağıyla ilgili hiçbir fikri olmayan, savunmada da sağlam duramayan bir takım. topu fofana'ya atıp bir şeyler yapmasını bekliyorlar ancak onun da işin sonunu getirecek gücü kalmamış gibiydi.

    tabii araya milli ara girdi, transfer dönemi bitmiş olacak maç günü geldiğinde. samsunspor eklemeler yaptı, kadroyu güçlendirdiği iddia ediliyor. geçtiğimiz gün giresunspor'u farklı yendi hazırlık maçında. yani oyununun çehresi değişmiş midir, sami yen'de bambaşka bir samsunspor izler miyiz zannetmiyorum. en azından kısa sürede bu kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.

    ben açıkçası galatasaray için çok zor bir maç olmayacağını, özellikle erken gelebilecek golle birlikte ilk yarıdan maçı kapatıp 2. yarı aktif dinlenmeye geçebileceğimizi düşünüyorum. yani kopenhag maçını düşünerek çok kasmayız diye tahmin ediyorum. samsunspor savunmada zeki, alim falan gibi isimlerle oynarsa icardi'ye yine 2 gol yazıyorum en az.

    ndombele ama 11 ama sonradan süre alacaktır. ziyech'in de oynayacağını düşünüyorum 15 dakika bile olsa. zaha konusunda ise emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın